Aug 01
Pittige dame | sex in Assen Naam : Pittige dameLeeftijd : 30 jaar

Date Plaats : Assen

 

KLIK HIER om Pittige dame een Prive Bericht te Sturen!

Hoi, ik vind plas sex heerlijk. Vooral wanneer ik plas sex bij jou in je mond of over je lichaam doe. Dus mannen wie is er op zoek naar een geile dame (en tevens zeer pittige dame) die in jouw mond komt plassen?Het is waar, plas sex is alleen interessant voor de echte liefhebbers en ik ben er één van. Maar om nog een gelijk gestemde man te vinden is toch weer wat moeilijker. Dus vandaar dan toch maar mijn poging om je hier te vinden. Kom lekker samen met mij genieten van onze fetisjme van plas sex.

Maar ook ben ik hier op zoek naar mannen die wel interesse in plas sex hebben, maar het nog nooit gedaan hebben. Ik wil je graag begeleiden en je eerste ervaring zijn met plas sex. Want als je er in geinteresseerd bent, is het een ervaring die je zeker wil en moet mee maken. Dan kan je niet langer meer wachten, maar grijp dan nu je kans. Ik ben niet voor niets op deze site met een advertentie voor plas sex liefhebbers.

Wat dat betreft maakt het mij niet uit of je ervaren of onervaren bent, ik wil plas sex hebben en daar heb ik jou voor nodig. Dus stap over je schaamte heen, dit is echt een vrouw die weet hoe moeilijk het is om er openlijk voor uit te komen dat je plas sex lekker vindt. Dat andere mensen het een taboe vinden, dat maakt mij niet uit. Ik hou er van en zoek mannen die ook van plas sex houden. Grijp je kans en kom lekker met mij genieten van plas sex.

KLIK HIER voor een Sex Date met Pittige dame uit Pittige dame


6 Responses to “Plas Sex In Jouw Mond Of Over Jouw Lichaam”

 1. 1. jacob Says:

  drink veel en kom vanavond bij mij langs in meppel dan kunnen we genieten
  kus jacob

 2. 2. Jonas Says:

  Hoi,inderdaad een taboe ervoor uit te geven dat je daarvan houdt. ik 28 jaar, nog nooit gedaan, wel erg geinteresseerd. sta open om samen te genieten.
  X Jonas

 3. 3. Joost Says:

  En nog steeds op zoek? Indien hoor ik het graag.

 4. 4. frans Says:

  wow… waarom zie ik je oproep nu pas… wat een heerlijk idee lijkt het me om samen met jou te genieten van overheerlijk plas spel sex ik hoop dat je nog steeds op zoek bent ,want ik ben serieus en kom uit assen. als je eerst een foto wil of ff bellen geen probleem hoor. xxjes

 5. 5. Elster Says:

  Hallo,

  Heb al een paar keer plassex gehad, ik ben er helemaal verslaafd aan. Lekker in mijn mond. Wil je een keer afspreken?

  Gr, elster.

 6. 6. Hvanw1984 Says:

  Hoi ben je nog steeds op zoek. Mail me en misschien komt er iets leuks uit.

Leave a Reply